Seniorsergent til administrativ stilling i Ledelsessekretariatet i Søværnskommandoen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at blive en del af teamet i Ledelsessekretariatet i Søværnskommandoen og bidrage til dennes udvikling? Så har vi stillingen til dig her.

Om os

Søværnet er i en rivende udvikling, det samme er Søværnskommandoen i Karup. Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, som består af otte engagerede og dedikerede medarbejdere. Vi løser en bred vifte af opgaver, herunder direkte støtte til Chefen for Søværnskommandoen, næstkommanderende og stabschefen. Vi lægger vægt på diskretion, integritet og den gode arbejdsplads med fokus på balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om stillingen

Stillingen er en administrativ stilling, hvor du vil være sagsbehandler. Her vil du skulle udføre en række forskelligt artede opgaver.

Som vores nye kollega, vil du blandt andet skulle:
• Varetage Søværnets deltagelse i det årlige flagdagsarrangement
• Være Søværnets myndighedsrepræsentant for MitID Erhverv
• Tildele roller i SAP AC
• Foretage sektionens indkøb
• Bidrage til sektionens sagsbehandling, herunder udgivelse af bestemmelser
• Løse yderligere opgaver i henhold til Chefen for Ledelsessekretariatets direktiv


Om dig

Vi forventer af dig, at du er en seniorsergent, som er bredt funderet, energisk, effektiv og er villig til at tage ansvar for de pålagte opgaver. Du er struktureret og kan opbygge rutiner og processer, der sikrer at Søværnskommandoen og underlagte myndigheder bliver serviceret. Vi forventer, at du har et godt og solidt kendskab til Søværnets struktur og forretningsgange i Forsvaret generelt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder for Sekretariatssektionen, chefkonsulent Henrik Wagner på 22260998 eller fko-sv-ldle2@mil.dk

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Højlund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-RTH@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 1. juli 2024. Stillingen er til besættelse 1. januar 2025.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071992

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet