Vil du være ansvarlig for uddannelse af befalingsmænd og korporaler på højeste niveau i Hæren?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du viden, erfaringer og kvalifikationer til at få ansvaret for uddannelsesmæssige opgaver i relation til uddannelse af befalingsmænd og korporaler, og er du klar til at tage ansvar for din egen udvikling og dermed tage skridtet op på Hærkommandoniveau for at være en del af det team, der sætter de overordnede uddannelsesmæssige rammer for hærens personel og aktiviteter?

Så er du måske den vi søger til stillingen som sagsbehandler i Enkeltmands- og Kursuselementet i Hærkommandoens Uddannelsessektion (G7).



Om os

Hærkommandoen varetager den overordnede styring af landmilitære kapaciteter. Hærkommandoen har således ansvar for at producere, opstille og uddanne landmilitære kapaciteter til nationale og internationale operationer samt til beredskab. Hærens rolle i krise, konflikt og krig er samtidig at fungere som Nationalt Landmilitært Hovedkvarter.

Hærkommandoens Uddannelsessektion (G7) er overordnet ansvarlig for produktion, og planlægning af uddannelse og aktiviteter i Hæren. I praksis betyder det, at G7 er ansvarlig for HRN 180-XXX reglementsserie og udgiver policy, direktiver og befalinger for uddannelsesvirksomheden til nationale og internationale missioner samtidig med at G7 koordinerer uddannelse på tværs af myndighederne og på tværs af Forsvarets forskellige værn, hvor der måtte være behov.

Uddannelsessektionen er således overordnet ansvarlig for alle uddannelsesområder fra værnepligt over Hærens reaktionsstyrkeuddannelse til stående styrke og enhedsuddannelse af hærens kapaciteter – og det der uddannelsesmæssigt ligger til grund herfor. Hærkommandoens Uddannelsessektion og G7’s sagsbehandlere er på den baggrund dagligt og løbende i en tæt dialog med alle Hærens myndigheder inden for uddannelsesmæssige emner både på kort, mellem og lang sigt.

I rammen af det Nationale Landmilitære Hovedkvarter håndterer G7 ligeledes den overordnede planlægning af uddannelse og aktiviteter, herunder uddannelsesaktiviteter for internationale samarbejdspartnere under ophold i Danmark.

Hærkommandoens Uddannelsessektion (G7) består af fire elementer:
• Enkeltmandsuddannelse og kursuselementet.
• Enhedsuddannelseselementet.
• Internationalt samarbejdselement.
• Simulationselementet.

Enkeltmandsuddannelse og kursuselementet består af fem medarbejdere, der forestår
koordination af Hærens styrkeproduktion, med særligt fokus på enkeltmandsuddannelse
til både national og international indsættelse og beredskaber på tværs af alle tjenestegrene
og brigader.

Dette sker i tæt dialog og samarbejde med Hærens myndigheder og tjenestegrensansvarlige (TA) og øvrige dele af Hærkommandoen.

Vi kan tilbyde en udfordrende, udviklende og lærerig hverdag, hvor alle byder positivt ind med deres kompetencer, viden og erfaring, således at opgaverne bliver løst med fokus på værdiskabelse ved hærens enheder.


Om stillingen

Stillingen er sagsbehandlerstilling for en chefsergent på Niveau II. Som sagsbehandler har man tæt kontakt til og eksponering over for hærens myndigheder og ofte eksponering over for Hærens øverste ledelse.

Opgaverne vil give dig et helhedsorienteret perspektiv på det samlede forsvar og Hæren i særdeleshed. Stillingen i Enkeltmandsuddannelse og kursuselementet giver plads til egen kompetence- og videreudvikling.

Dine arbejdsområder vil være mangeartede og blive sammensat i forhold til baggrund og kompetencer, men omfatter i udgangspunktet:

• Uddannelsesmæssige opgaver i relation til uddannelse af befalingsmænd og korporaler, der fx omfatter Instruktøruddannelse, Grundlæggende Sergentuddannelse, Oversergentuddannelse og Militær Akademiuddannelse.
• Udfærdigelse af kompetenceprofiler på M200-niveauet.
• Bidrag til udarbejdelse af digitaliseringsstrategi for uddannelse i Hæren, herunder implementering af direktiver og organisation vedr. fjernundervisning på NIV III i rammen af Koordinationsgruppe Fjernundervisning i Hæren.
• Deltagelse i værnsfælles vidennetværk omkring pædagogik og didaktik via FAK Netværksgruppe Pædagogik i Forsvaret.
• Bidrag til overordnede bestemmelser og direktiver samt udarbejdelse af sagsoplæg, håndakter m.v. i relation til eget sagsområde.
• Støtte øvrige kollegaer i HKO G7 med projekt- og uddannelsesmæssige opgaver i forhold til egne kompetencer.

Ud over nogle faste aktiviteter, som kræver tilstedeværelse, er der som udgangspunkt stort råderum og fleksibilitet i stillingen, både hvad angår placering af - og afholdelse af friheder samt hjemmearbejde.


Om dig

Du kan lide udfordringer på flere niveauer og har erfaring fra tjeneste ved en eller flere af hærens enheder og gerne med erfaring inden for uddannelsesplanlægning. Erfaring fra tjeneste ved anden stab, eksempelvis bataljons-/afdelingsstab, brigadestab vil være en fordel, men er ikke et krav.

Du må meget gerne have en baggrund inden for pædagogik og didaktik, som kan anvendes til at skabe de overordnede uddannelsesrammer for Hærens enheder og soldater.
Du prioriterer samarbejde, ser løsninger frem for begrænsninger, er fleksibel og går altid efter værdiskabelsen og kvalitet i opgaveløsningen.
Du har en god forståelse for uddannelsen i hæren og formår at skabe gode relationer gennem dialog og på tværs af myndigheder og institutioner.

Du besidder stærke kommunikative evner og kan formulere dig tydeligt og præcist både skriftligt og mundtligt.
Du har et åbent og positivt sind med en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne, og du ser det som helt naturligt, at du er med til at skabe og vedligeholde et godt og kammeratligt arbejdsmiljø, hvor man spiller hinanden stærke og er klar til at give støtte såvel som at modtage støtte fra sine kollegaer.



Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Major Lasse Steemann Nielsen (FKO-H-G71A) på telefon 3046 0809 eller oberstløjtnant Jesper Møller-Pedersen (FKO-H-CHG7) på telefon 2466 5661.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent oversergent Christian Terp ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-CTN@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 3. juli og vi afholder samtaler umiddelbart efter.
Stillingen er til besættelse 1. september 2024.

OM HÆRKOMMANDOEN
Hærkommandoen er Hærens øverste kommandoenhed og er bosiddende på Flyvestation Karup. Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder således, at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessekretariat og en Kontrolsektion, der hovedsagligt har til opgave at støtte Chefen og Næstkommanderende i deres daglige styring og ledelse af Hæren. Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071071

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet