BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være en del af et stærkt og innovativt team? Kunne du tænke dig, at være med til at organisere og kontrollere uddannelsesplanlægning, og vil du bidrage til at udvikle og implementere digitalisering af vores administrative processer samt være ansvarlig for uddannelsesdata og støtte til kvalitetssikringen i erhvervsrettet konstabeluddannelse for Hærens konstabler i kamptropperne?
Om os
EKU er et forligsprojekt, der gennemføres ved Hærens fire kamptropsregimenter på fem forskellige tjenestesteder. Dele af EKU udvikles, implementeres og gennemføres i samarbejde med civile erhvervsskoler.
EKU vil, når uddannelsen er færdigudviklet, være en formel anerkendt erhvervsrettet uddannelse, der er studie- og erhvervskompetencegivende både inden- og uden for Forsvaret.
EKU elementet er et element i Hærkommandoens Uddannelsessektion G7. Elementet består af dygtige og dedikerede militære- og civile ansatte, og vi bestræber os på høj faglighed, at have et godt humør samt have en uformel omgangstone.
Elementets prioriterede opgave er at udvikle, implementere og administrere EKU i rammen af Hæren uddannelsesportefølje.
Om stillingen
Du vil, både som sagsbehandler og teamleder være ansvarlig for EKU Studieadministrationsteamet og for teamets opgaveløsning. Du vil være nærmeste foresatte for fire medarbejdere, som arbejder med uddannelsesplanlægning, –administration og -drift samt støtte til kvalitetssikring, sekretariatsarbejde og kommunikation – og ad hoc støtte elementlederen samt CHG7 i rammen af Uddannelsessektionen, G7.
Derudover vil du være ansvarlig for at have overordnet fokus på koordinations- og uddannelsesplanlægning ved de fem tjenestesteder i samarbejde med NK/teamlederen for EKU vejlederne.
Fordi elementet, herunder administrationsteamet er forholdsvis nyt, vil du som medarbejder få stor indflydelse på både elementets opgaveløsning og din egen stillings indhold og opgaver, herunder også metode for opgaveløsningen. Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan samarbejde over en bred front med Forsvarets – og Hærens myndigheder, eksterne skoler og samarbejdspartnere samt militæransatte såvel som civile, da projektet har en stor kontaktflade både inden– og udenfor Forsvaret.
Hovedopgaver:
Du bliver en del af projektets ledelsesteam og referer til elementlederen. Derudover bliver du teamleder og –koordinator for fire medarbejdere. Du deltager i udvikling, implementering og drift af pilotprojekt erhvervsrettet konstabeluddannelse i samarbejde med øvrige medarbejdere i elementet og med øvrige aktører, herunder Hærens enheder, øvrige værn og styrelser og eksterne aktører.
Du er ansvarlig for EKU uddannelsesplanlægning og holdoverblik i forhold til projektet i koordination med din næstkommanderende. Derudover er du rådgiver for HKO i Det Faglige Udvalg.
Af øvrige opgaver kan nævnes:
• Bidrager og støtter CH G7 og ELM LD i relevante sager vedr. EKU.
• Bidrager til EKU kommunikationsstrategi, herunder repræsentere EKU/G7 i forskellige fora, herunder konferencer, messer netværk, undervalg etc.
• Støtter efter nærmere aftale CH G7 med andre uddannelsesrelaterede opgaver.
Om dig
Du er seniorsergent eller en erfaren oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse til seniorsergent. Det er ønskeligt, at du har eller er klar til at gennemføre den militære akademiuddannelse (MAU).
Du har en generel og bred uddannelsesforståelse og lyst til, at være en del af et fælles projekt i medgang og modgang, hvor mange fagligheder skal tale sammen. Derfor ser vi det som en stor styrke, hvis du besidder en vis pionerånd, og er indstillet på at indgå i et nyt projekt, der ikke er færdigudviklet, hvor der skal lægges energi i, at få tingene til at lykkes – men hvor der også er en stor mulighed for at påvirke det endelige resultat.
Du er positiv, har let ved at indgå relationer og er god til at samarbejde med andre mennesker.
Du forstår dig på det hele menneske – og du er struktureret, effektiv og har sans for kvalitet og forståelse for, at der er behov for overholdelse af – og levering til deadlines.
Du arbejder selvstændigt og er god til selv at tage initiativ til at løse pålagte opgaver, men også de afledte opgaver, som automatisk opstår i et nyt projekt.
Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til både arbejdstid og arbejdsopgaver, da hverdagene i Hærkommandoen kan være meget omskiftelige i forbindelse med udvikling og implementering af et nyt projekt, med det omfang erhvervsrettet konstabeluddannelse naturligt vil have.
Du skal forvente et antal rejsedage i forbindelse med besøg, og koordinering af uddannelsen ved de forskellige enheder rundt om i landet, såvel som øvrige militære myndigheder og evt. civile erhvervsskoler.
Du har erfaring med:
• Sagsbehandling og opgaveløsning ved en af Forsvarets uddannelsesmyndigheder.
• Forståelse for Hærens uddannelse, herunder hvordan civile uddannelser kan anvendes i samspil med uddannelse af enkeltpersoner og enheder i Hæren.
• Forståelse for det hele menneske, herunder empowerment.
• Empati og selvindsigt.
• Kendskab til kvalifikationsrammen for livslang læring
Kendskab til følgende vil være ønskeligt:
• Kendskab til offentlig forvaltning og administration ved samarbejde med eksterne leverandører.
• Sagsbehandling ved anvendelse af ESDH WorkZone.
• Kendskab til det civile uddannelsessystem.
• Viden om erhvervsuddannelser (EUD).
• Kendskab til Forsvarets Uddannelsesstrategi.
• Kendskab til Forsvarets ledelsesgrundlag
Uddannelseskrav – min. et af nævnte uddannelsesniveauer:
• VUT II/ML eller Militær Akademiuddannelse eller tilsvarende.
• Professionsbachelor i offentlig forvaltning eller tilsvarende uddannelse på min. niveau 6 jf. den danske kvalifikationsramme for livslang læring.
• Uddannelse inden for uddannelse og læring, fx folkeskolelærer på min. niveau 6 jf. den danske kvalifikationsramme for livslang læring.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil, som udgangspunkt, være ved Hærkommandoen i Karup med mulighed for hjemmearbejdsdage.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte elementleder Marianne Ørup på mail FKO-H-G74B@MIL.DK eller på telefon 2568 3100.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller på mail FPS-SHA@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er den 13. august 2023 og vi forventer at holde samtaler umiddelbart derefter. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2023.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM HÆRKOMMANDOEN
Hærkommandoen er Hærens øverste kommandoenhed og er bosiddende på Flyvestation Karup.
Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder således, at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessekretariat og en Kontrolsektion, der hovedsagligt har til opgave at støtte Chefen og Næstkommanderende i deres daglige styring og ledelse af Hæren.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flyvestation Karup, Herningvej 30, Kølvrå, 7470 Karup J
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 13-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184407&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5874460