BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ønsker du et job med stor indflydelse på Forsvarets kapacitetsudvikling og vil du være med til at igangsætte og sikre fremdriften af sømilitære udviklingsprojekter og dermed forme fremtidens Søværn? Synes du, at det lyder interessant, så kan denne stilling være noget for dig.
Om os
Det sømilitære element er organiseret i STY4 og er placeret i Karup. STY4 er en del af Udviklings- og Planlægningsstabens Styringsafdeling, der på niveau I opstiller program- og projektorganisationer og derigennem leder, styrer og koordinerer udviklingsprojekter.
Sektionen er blandt andet ansvarlig for udarbejdelse af styringsdokumenter og produkter relateret til anskaffelse, opdatering og implementering af særligt luftmilitære- og maritime kapaciteter.
STY4 er kendetegnet ved udpræget grad af professionalisme og høj faglighed. Vi vægter ordentlighed, rettidig omhu og succesfuld implementering af projekter højt. Du skal have fokus på balancen imellem den ønskede effekt og de tildelte ressourcer.
STY4 er præget af et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er fri og uformel.
STY4 har en bred berøringsflade på tværs af kommandoer og stabe internt i koncernen samt til eksterne styrelser og myndigheder, hvor særligt samarbejde med Forsvarsministeriets Materiel- og
Indkøbsstyrelse og Forsvarets Etablissementsstyrelse udføres på daglig basis. For nuværende har STY4 et tæt samarbejde med særligt forligsafdelingen, da de politiske aftaler har direkte indflydelse på de projekter, som STY4 får ansvaret for at implementere.
STY4 består af samlet 16 medarbejdere.
Om stillingen
Arbejdsopgaverne omfatter udviklingsvirksomhed i bred forstand, med et særligt fokus på implementering og eksekvering af projekterne. Du kommer til at bidrage til udviklingen af fremtidens maritime kapaciteter til Forsvaret, og dermed til udvikling af fremtidens søværn.
Arbejdet er projektrelateret, og vi har en bred kontaktflade med mange samarbejdspartnere, nationale som internationale, hvor vi trækker på såvel erfaringer fra Forsvaret som erfaringer fra samarbejdspartnere i NATO. En vis rejseaktivitet kan derfor forventes.
Om dig
Du er orlogskaptajn med VUT-II/L eller tilsvarende masteruddannelse, evt. Master i Militære Studier (MMS). Alternativt er du erfaren kaptajnløjtnant, der allerede er i gang med MMS eller tilsvarende Master uddannelse.
Om du er tekniker, våben- og elektronikofficer eller taktiker er mindre væsentligt, men vi lægger vægt på, at du har lyst til at bidrage til udviklingen og implementeringen af fremtidens forsvar. Har du allerede erfaring fra stabstjeneste i Forsvarsstaben er det en fordel, men ikke et krav.
Du får et stort råderum for opgaveløsningen. Vi forventer derfor, at du besidder en høj grad af selvstændighed og ansvarsfølelse. Der er fokus på kvalitet i de analyser, der ligger til grund for sektionens arbejde. Det skal derfor falde dig naturligt at indgå i teams, hvor du forventes at kunne bidrage med såvel ledelseskompetencer, som gensidig støtte og sparring i projektteams.
Tjenesten i sektionen vil være forenelig med gennemførelse af videreuddannelse, f.eks. MMS.
Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvaret, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem
Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a.
kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Fast tjenestested i Karup
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af det Sømilitære element Orlogskaptajn Anders P. Rasmussen på telefon 5152 7834.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: FPS-THH@fiin.dk
Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2024 eller snarest derefter og ansøgningsfristen er søndag den 14. april 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i den efterfølgende uge.
Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 14-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6017680