Sensoroperatør til Seahawk helikopter ved Eskadrille 723 ved Helicopter Wing i Karup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Eskadrille 723 søger en skarp seniorsergent til jobbet som leder-senso til vores Seahawk helikopter.

Ønsker du at gøre tjeneste i vores flyvende operationsrum, og har du lyst til en hverdag med mange varierede og spændende opgaver til lands, til vands og i luften, så har vi måske jobbet til dig.


Om os

HW er hjemsted for alle Forsvarets helikoptere og Flyveskolen. Vi træner og udsender helikopterbidrag til indsættelse i verdens brændpunkter, og vi varetager uafbrudt samfundskritiske beredskaber samt støtter Hæren, Søværnet, Rigspolitiet og Politiets Aktionsstyrke.

På Flyvestation Karup driver vi den militære lufthavn og uddanner Forsvarets kommende piloter og besætningsmedlemmer.

Vi er konstant indsat og operationstempoet er generelt højt. Vi tror på at mangfoldighed, samarbejde på tværs af enheder og faglige skel, og ikke mindst en tryg fælles arbejdsplads skaber styrke i opgaveløsningen.

Du bliver derfor en del af et godt hold af engagerede kolleger, som i fællesskab løser opgaver med mening.

Eskadrille 723 er Flyvevåbnets maritime eskadrille. Vores kerneopgaver løses ombord på et af Søværnets skibe. Fra skibet løser vi skarpe operative opgaver både nationalt og internationalt med Seahawk helikopteren.

De primære opgaver for eskadrillen er opgaveløsningen i Nordatlanten ombord på Søværnets enheder af THETIS-kl, samt internationale operationer og øvelser ombord på ABSALON- eller IVER HUITFELT-kl.


Om stillingen

Som SENSO vil du indgå i en helikoptergruppe. Sammen med gruppen, vil du, i en Seahawk helikopter, løse opgaver fra Søværnets skibe.

I helikopteren vil du sammen med en Tactical Coordinator (TACCO), være ansvarlig for helikopterens billedopbygning og efterfølgende videreformidling af relevant taktisk information til andre enheder.

Du vil sidde ved konsollen i kabinen under taktiske missioner, og dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i, men ikke være begrænset til:
-Deltage i missionsplanlægning og briefing/debriefing.
-Betjene helikopterens sensorer, eksempelvis radar, elektronisk krigsførelsesudstyr, infrarødt kamera og på sigt helikopterens anti-ubådssystemer.
-Opbygge Recognized Maritime Picture (RMP) ved at samle, filtrere og præsentere informationer fra de ombordværende sensorer.
-Rapportere til andre enheder ved hjælp af radio og linksystemer.

Sekundært skal du som besætningsmedlem kunne fungere som skytte på helikopteren.

I forbindelse med den daglige tjeneste ved ESK 723 vil du bl.a. skulle udføre operativ sagsbehandling i forbindelse med udarbejdelse af procedurer og udvikling af Sea Hawk kapaciteten.

Du forestår, i tæt samarbejde med din flight commander, den daglige arbejds- og kursusplanlægning for øvrige sensoroperatører og skal tillige fungere som instruktør i både simulator og i helikopteren.

Desuden skal du bidrage til planlægning og gennemførelse af de daglige aktiviteter i eskadrillen med relation til flyvning.


Om dig

Du har gode kundskaber i skrifteligt og mundtligt engelsk.

Du trives med forandringer i en omskiftelig hverdag, med mange forskelligartede og til tider komplekse opgaver.

Du kan arbejde selvstændigt, struktureret, være fagligt grundig og professionel, efter devisen ”frihed under ansvar”.

Du er fleksibel og har en positiv tilgang til dagligdagen og trives i mindre teams.

Su skal være indstillet på at operere fra skib med de udfordringer, det giver, samt at blive udsendt på nationale og internationale operationer.

Du skal kunne bestå de periodevise prøver, der findes i ESK (dunkertræning, dinghy drill mv.), samt eksterne kurser (SERE).

Du skal være godkendt til, eller kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmelig”

Såfremt du er OS, være indstillet på og vurderet egnet til at gennemføre MAU, i forlængelse af din ansættelse.

Uddannelseskrav:

Søværnets kampinformationsuddannelse TAC 045 Funktionsuddannelse Kampinformation manuelt niveau (alternativt TAC 040 samt TAC 050).

TAK 012 Funktionsuddannelse Kampinformation mellemleder
Sensoroperatør-uddannelsen.

Endvidere skal ansøgere have gennemført og have aktuel status i underwater escape training (DUNKER/DINGHY) samt SERE (Survival, Evasion, Resistence and Escape).


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte SSG Henrik Guldborg Jensen ved Eskadrille 723 på telefon nr. 72 84 39 46 eller 51 33 51 50.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Kontorfuldmægtig Cecillia Sofie Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CES@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 09. juli 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse 01. august 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HELICOPTER WING KARUP
Helicopter Wing Karup har en klar international profil og huser alle forsvarets helikoptere og flyvevåbnets flysikringsstyrker.

Helicopter Wing Karup træner og udsender helikopterbidrag til indsættelse i verdens brændpunkter.

Helicopter Wing Karup støtter hæren, søværnet, Rigspolitiet, politiets aktionsstyrker samt udøver søredningstjeneste.

Endvidere forestår Helicopter Wing Karup basisuddannelse af piloter til forsvaret


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej 30, Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184139&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5859509

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet