BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du stort kendskab til Forsvarets aktivitetsoversigt (eMTEP), og kan du arbejde med den bagvedliggende programmering eller har du interesse i at lære det, så du kan vedligeholde og udvikle programmet, er dette projektjob i Hærkommandoen måske noget for dig.
Om os
Hærkommandoens væsentligste opgave er at opstille og uddanne landmilitære kapaciteter til både indsættelse og beredskab. Uddannelsessektionen(G7), som du vil blive en del af, består af fire elementer; Enkeltmand- og Kursuselementet, Internationalt samarbejdselement, Enhedsuddannelseselement og Simulationselementet. Uddannelsessektionen er ansvarlig for den overordnede planlægning af uddannelse og aktiviteter i Hæren, giver direktiver og befalinger for uddannelsesvirksomheden og koordinerer uddannelse mellem Hærens interne myndigheder såvel som i forhold til eksterne myndigheder.
I hverdagen samarbejder Uddannelsessektionen med de andre sektioner i Hærkommandoen, med Hærens myndigheder, med internationale samarbejdspartnere og med de øvrige dele af Forsvarskommandoen og Forsvarets øvrige styrelser. Vi kan tilbyde en spændende hverdag med gode kollegaer og højt humør samt en hverdag, der også kan udfordre dine faglige kompetencer.
Du vil blive den ene halvdel at et spændende og dynamisk team, som arbejder med løbende at udvikle og vedligeholde eMTEP samt gennemføre undervisning i eMTEP for Forsvarskommandoens myndigheder såvel som styrelserne. Teamets opgave er, at eMTEP systemet til enhver tid opfylder behovene ved Forsvarets myndigheder samt styrelserne.
eMTEP har i dag ca. 1.875 brugere fordelt på alle værn og styrelser inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.
Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil bestå i at:
• Udvikle, udbygge og vedligeholde funktionalitet i eMTEP i tæt samarbejde med de brugende myndigheder.
• Vedligeholde data i eMTEP bl.a. struktur fra DeMars og øvrige grunddata der anvendes i eMTEP.
• Udarbejde og ajourføre undervisningsmaterialer til eMTEP. Deltage i undervisning af myndighedernes brugere.
• Udvikle og vedligeholde vejledninger til brugerne.
• Varetage kontakt til Forsvaret Cyberdivisionen ifm. Server-drift, som faciliterer eMTEP.
• Deltage i diverse møder vedrørende eMTEP.
• På sigt deltage i udvikling af en ny version af eMTEP.
Om dig
Du har stor viden og erfaring med at anvende eMTEP. Herudover har du kompetencer, eller er parat til at tilegne dig disse, i web-programmering (ASP.NET VB, C# eller lignende programmeringssprog, SQL programmering og SQL reporting, til udvikling af Web/Database applikationer).
Du har et indgående kendskab til Forsvarets- og specielt Hærens organisation, specifikt inden for uddannelsesområdet, og du har et godt kendskab til vilkårene ved de operative enheder således, at du har forståelse for, hvordan eMTEP bruges i strukturen af de brugende enheder.
Du har forståelse for de processer, der skal gennemføres for at udfærdige og vedligeholde Hærens SKØVOS og AFGOS, således at du, som programoperatør, kan støtte den ressortansvarlige.
Du er en rutineret bruger af Office pakken og har godt kendskab til brugen af SAP.
Du er servicemindet, udadvendt, god til at have mange opgaver kørende samtidig og er velformulerende i både skrift og tale. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at anvende Slotsholmmetoden i dit stabsarbejde.
Det er vigtigt, at du som person er både robust og energisk, og at du sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet. Du er selvstændig, omstillingsparat og arbejder særdeles velstruktureret.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være i Karup.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen ved henvendelse til oberstløjtnant Jesper Møller-Pedersen (chef for G7), på telefon 72 81 14 46 eller eMTEP-udvikler chefsergent Flemming Andersen på telefon 72 81 18 17.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller på mail FPS-SHA@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er den 11. januar 2024 og samtaler forventes afholdt snarest herefter. Stillingen ønskes besat snarest muligt efter samtalerne.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM HÆRKOMMANDOEN
Hærkommandoen er Hærens øverste kommandoenhed og er bosiddende på Flyvestation Karup.
Hærkommandoen direktivgiver og skaber rammerne for Hærens myndigheder og enheder således, at de kan løse deres opgaver. Hærkommandoen er organiseret i en G-struktur (sektioner) fra G1 til G8 og med et Ledelsessekretariat og en Kontrolsektion, der hovedsagligt har til opgave at støtte Chefen og Næstkommanderende i deres daglige styring og ledelse af Hæren.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 11-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5943595