Næstkommanderende til uddannelsessektionen ved Flyvevåbnets Sergentskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du på udkig efter selvstændigt personelledelsesansvar, meningsfulde opgaver og seje kolleger, kan virket som næstkommanderende i uddannelsessektionen være den helt rigtige stilling til dig, i en af Forsvarets mest alsidige enheder. Stillingen er nyoprettet på grund af en kraftig forøgelse af produktionen i de kommende år. Hvis det vækker interesse, så er du måske den kollega, vi står og mangler på Flyvevåbnets Sergentskole med tiltrædelse 1. september 2023.

Om os

Flyvevåbnets Sergentskole er hjemmehørende på FSN Karup, og består af både civile og militære medarbejdere.
Omgangstonen er uformel og afslappet. Kulturen bygger på tillid, fleksibilitet, samarbejde
og teamwork, og kollegial støtte og sparring er en naturlig del af hverdagen.
Vi har ansvaret for gennemførelse af Flyvevåbnets Grundlæggende Sergentuddannelse, den Militære Akademiuddannelse, løjtnantskurser samt dele af den Grundlæggende Officersuddannelse.
Vi er en dynamisk skole, der hele tiden revurderer uddannelsen i forhold til Flyvevåbnets behov.
Vi vil bidrage til den operative effekt i Flyvevåbnet ved at udbyde Danmarks bedste og mest attraktive mellemlederuddannelser. Videre stræber vi efter, at være en moderne, effektiv og dynamisk uddannelsesinstitution med respekt for de traditioner og den kultur, der er i Flyvevåbnet.
Vi lægger stor vægt på, at vi er en skole med forskellige fagspecialer, hvor samarbejde, helhedssyn og fleksibilitet er med til at sikre god trivsel, og en af Forsvarets bedste arbejdspladser.


Om stillingen

Du vil som næstkommanderende være ansvarlig for gennemførelse af sergentuddannelsen. Du vil have personaleansvar for to teamledere. Sergentuddannelsen har samlet set 18 medarbejdere.
Du vil have ansvaret for langtidsplanlægning af FSGS AKOS, herunder placering af kurser/ moduler i samråd med teamlederne.

Du vil i samarbejde med sektionslederen indgå i diverse arbejdsgrupper alt efter behov, for udvikling og beskrivelse af uddannelserne med henblik på, at sikre sammenhængen til skolens øvrige befalingsmands- og officersuddannelser.
Du skal være med til at sikre tværfaglig koordinering og overordnet kvalitetssikring af uddannelser og sammenhæng imellem de enkelte moduler (rød tråd), herunder uddannelsesdokumentation.
Du tilstræber, at FSGS i størst mulig omfang imødekommer Flyvevåbnets samlede behov for uddannelser (PROM) under hensyn til medarbejdernes trivsel, herunder mulighed for kompetenceudvikling.


Om dig

Du er premierløjtnant, med erfaring inden for uddannelsesområdet. Vi ser gerne, at du har et godt kendskab til uddannelsesstruktur og planlægning af uddannelser. Det vigtigste redskab du har med, er dine gode samarbejdsevner.

Du er entusiastisk og fleksibel i tilgangen til hverdagens udfordringer, ligesom du evner orden og præcision. Som soldat og underviser fremstår du som rollemodel, og du brænder for at arbejde med uddannelse samt finder det naturligt at følge udviklingen inden for uddannelse og ledelse.


Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder på Flyvevåbnets Sergentskole, kaptajn Alexander Kentorp på 24981431 eller CH for Flyvevåbnets Sergentskole, major Christian Rømer på 40444512.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2023 og samtaler forventes gennemført løbende. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

"OM FORSVARSAKADEMIET - Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.
"

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej 30, Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184542&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5876855

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet