BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du operativ indsigt og interesse i kontrol af kampfly?
Vil du gerne tage ansvar og indgå i et højt specialiseret team, der på alle tider af døgnet er klar til at håndtere pressede situationer?
Så er du måske den kommende mellemleder på et af vores vagthold.
Om os
På Flyvestation Karup har Air Control Wing sine stationære og mobile CRC faciliteter (Control and Reporting Centre eller luftoperationscentre).
Current Operation Section i Control and Reporting Centre Karup har ansvaret for overvågning og suverænitetshævdelse af dansk luftrum, og er en integreret del
af Forsvarets samlede luftforsvarsberedskab. Vi koordinerer og gennemfører denne vigtige myndighedsopgave kontinuerligt døgnet rundt – året rundt.
Om stillingen
Som mellemleder og Fighter Controller indgår du i det daglige operative vagthold. Din primære opgave er, at være vagtholdets specialist på jagerkontrol fagområdet, hvor du i dagligdagen bidrager til løsningen af flere vigtige operative opgaver – herunder støtte til daglig F-16 træningsflyvning fra Fighter Wing Skrydstrup, deltagelse i specifikke træningsevents, nationale og internationale øvelser og luftrumsovervågning samt suverænitetshævdelse af dansk luftrum med afvisningsberedskabet.
Danmarks luftrumsovervågning og suverænitetshævdelse indgår som et led i NATOs integrerede luftforsvar med en bred vifte af såvel nationale som NATO samarbejdspartnere. Derfor kræver jobbet gode kommunikative færdigheder i såvel skrift og tale på både dansk og engelsk.
Jobbet kræver en fokuseret holdindsats, såvel internt mellem operatørerne, som eksternt med underlagte enheder og radarsites, så det forventes at dine kompetencer inden for ledelse, og evnen til at motivere dine medarbejdere er på et højt niveau.
Hvordan bliver din hverdag?
Den nationale operative opgave varetages på døgnbasis af skiftende vagthold på kontinuerlig tjenesteform. Det betyder, at dele af din tjeneste vil være placeret uden for normal arbejdstid, herunder aften/nat og weekend samt på helligdage.
Den kontinuerlige tjenesteform stiller øgede krav til fleksibilitet og evner til at kunne indgå i teams på mindre vagthold.
Om dig
Du skal søge stillingen, hvis du er oversergent og er uddannet Fighter Controller. Du kan også søge stillingen, hvis du er i gang med uddannelsen til oversergent. Kort sagt, du har operativ erfaring som Fighter Controller, og ønsker at udvikle dig yderligere på det operative fagområde.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på senere udnævnelse.
Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Karup.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte
major Lars Schmidt på mail ACW-OCE-01@MIL.DK eller på telefon 72 84 52 65
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail FPS-RJL@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 25. oktober 2023 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen ønskes besat snarest muligt.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM AIR CONTROL WING
Air Control Wing (ACW) er en geografisk spredt operativ myndighed i Flyvevåbnet med satellitenheder placeret rundt om i Danmark (Skagen, Skrydstrup, Kastrup og Bornholm) med hovedsæde på Flyvestation Karup.
Døgnet rundt, året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter vi fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi.
ACW har brug for glade medarbejdere og her vil du vil få en vigtig og særlig rolle til at gøre en forskel. Du skal, sammen med vores arbejdsmiljøkoordinator være en af ACW drivkræfter og talerør til at skabe et godt og endnu bedre arbejdsklima i ACW.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Viborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5925025