Chef for Planlægningssektionen i Søværnskommandoen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Har du fagligheden i orden, er du nytænkende og har blik for helheden. Har du mod og lyst til at sætte retningen for søværnets planlægning, styrkeproduktion, udvikling og indsættelse, så er der mulighed for at søge stillingen som chef for Planlægningssektionen i Søværnskommandoen.”

Om os

Planlægningssektionen i Søværnskommandoen er placeret i Karup, men der arbejdes fleksibelt fra flere lokationer i landet.

Sektionen består af en CH og NK samt 10 stabsofficerer fordelt på følgende teams; Fleet Plans, Operationer, Maritime luftoperationer, Maritimt Sikkerhedssamarbejde, Mine warfare og Øvelser.

Sektionen er organisatorisk placeret i Planlægningsdivisionen i Søværnskommandoen. Sektionen er ansvarlig for programlægning og aktivitetsstyring af Søværnets samlede aktiviteter.

Vi er ligeledes ansvarlig for opstilling af det operative planlægningsgrundlag for styrkeproduktion, beredskaber og indsættelser. Vi fastsætter krav og prioriteringer til styrkeproduktionen ud fra et policymæssigt, styrkeproduktionsmæssigt og udviklingsmæssigt perspektiv.

Vi dækker et bredt felt af faglighed, herunder blandt andet integreret missil og luftforsvar, Seabed warfare og helikopteroperationer. Vi deltager aktivt i udvikling af grundlaget for Søværnets nye kapaciteter i rammen af det nye Forsvarsforlig. Sidst men ikke mindst er vi ansvarlige for udvikling af Søværnets plankompleks i rammen af National Forsvarsplan.

Sektionen er desuden faglig forankring for en række af udsendte stabsofficerer.

Om stillingen

Planlægningssektionen arbejder i snitfladen mellem policy-strategi-operationer og taktik. Samarbejde og koordination med såvel Forsvarsstaben, øvrige Kommandoer samt Søværnskommandoens underlagte myndigheder samt støttende styrelser er vores dagligdag. Samtidig bringer arbejdet os tæt på processer mellem det militære og det politiske niveau. Sidst men ikke mindst har vi et bredt og tæt samarbejde med internationale organisationer. Det er i dette felt du skal kunne arbejde i.

Dine hovedopgaver vil blandt andet være, ansvar for Søværnet del af National Forsvarsplan, og ansvar for Søværnets deltagelse i Operative planlægningsgrupper i forbindelse med indsættelser af Søværnets enheder i internationale operationer, samt Maritimt Sikkerheds samarbejde i rammen af Freds- og stabiliseringsfonden.

Du vil ligeledes få ansvar for udvikling, drift, koordinering og styring af SVK handlingsprogram, og den overordnede øvelseskoordination i Søværnet. Du vil få ansvar Søværnets langtidsplanlægning ift. beredskaber og indsættelse og af søværnets enheder.
Ved behov at indgå i CTF 420 vagtstruktur som Assisting Chief of Staff (ACOS).

Der kan forventes deltagelse i national og international møde- og konferencevirksomhed, hvilket inkluderer tjenesterejser til udlandet.

Du vil få udleveret FIA/ FAP og mobiltelefon, hvilket blandt andet giver mulighed for at arbejde fra hjemmet, når tjenesten tillader det.


Om dig

Du er kommandørkaptajn og har gennemført Taktisk Officerskursus(TOK). Det ses gerne, at du har erfaring fra sejlende tjeneste, og gerne tidligere stabstjeneste nationalt eller internationalt

Du har gennemført MMS, Videreuddannelse-II/Ledere (VUT-II/L), Stabskursus eller andet tilsvarende kursus

Du prioriterer god ledelse, samarbejde, koordinering og inddragelse i en sektion med erfarne og selvstændige medarbejdere. Du formår at indgå i komplekse samarbejdsrelationer både national og internationalt.

Du har kendskab til den nationale og særligt det internationale operative miljø samt processerne ift. planlægning på operativt niveau.

Du er beslutningsdygtig, og kan manøvrere ift. ”mission command” og forventes derfor, at have god dømmekraft samt høj faglig og personlig integritet.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pension.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Der er mulighed for, at stillingen kan besættes ved konstitution jf. FPS VEJL 566-4.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for egnet til udsendelse i internationale operationer.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i sin ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Dit faste tjenestested vil være Søværnskommandoen, Herningvej 30, 7470 Karup J.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for planlægningsafdelingen Kommandør Lars Jensen på telefon 41 38 28 17, eller chef for planlægningssektionen, kommandørkaptajn Brian Møller Ottesen på telefon 22 95 68 57.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 5. november 2023.

Ansættelsesdato 1. januar 2024. Tiltrædelsesdato koordineres og aftales i samarbejde med afgivende chef.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 46.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, referencer el.lign. kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.





Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5928591

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet