Blæs liv i din elektroniske lidenskab og vær med til at forme fremtiden hos Operations Support Wing på Flyvestation Karup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du har nu mulighed for at blive en del af et unikt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor dine faglige og personlige ambitioner kan blomstre.
Vil du være med til, at forme fremtidens elektroniske krigsførelse og sikre Flyvevåbnets fly under operative indsættelser? Er du udstyret med en skarp analytisk sans, en stærk selvstændighed, og drømmer du om at træde ind i en verden af dyb specialisering?

Så er du måske en af vores nye kollegaer til Elektronisk Krigsførelses- og Opdateringscenter!

Om os

Vi repræsenterer en højt specialiseret sektion under Mission Support Eskadrillen i Operations Support Wing, som på nuværende tidspunkt består af fire medarbejdere. Vores sektion er mere end bare et team; vi er et kraftcenter af ekspertise, hvor vi hver især bringer vores unikke færdigheder og passioner ind i en kollektiv kraftanstrengelse.

Atmosfæren er generelt afslappet og rolig, da vores arbejdsopgaver kræver hyppig koncentration og fordybelse.

Sammen transformerer vi operative efterretninger og avancerede radardata til software, der er designet til at optimere beskyttelsen af Flyvevåbnets fly mod fjendtlige våbensystemer, og som skaber et afgørende forsvar for Flyvevåbnets luftoperationer. Vi trækker på vores dybt specialiserede færdigheder til at udvikle selvbeskyttelses-software til en bred vifte af kampfly, transportfly og helikoptere.

”Det er utrolig spændende at arbejde i et dybt specialiseret miljø, hvor vi har den direkte kontakt til vores piloter og andre, som vi støtter til daglig. Vi er samtidig også et lille team, der arbejder tæt sammen, og som gerne laver jokes over en kop kaffe.”
- Kent

Om stillingen

Vi tilbyder en stilling i et operationelt miljø, der vil bidrage til din udvikling, da vi beskæftiger os med et yderst specialiseret område, hvor vi altid kan lære noget nyt, uanset vores baggrund og erfaringsniveau.

Du får en ansvarsfuld rolle med en høj grad af selvstændighed, og du kommer med ombord i en spændende tid, hvor vi står over for en stor interesse for og udvikling inden for elektronisk krigsførelse i Forsvaret.

Som en værdifuld tilføjelse til vores team vil du spille en afgørende rolle i programmeringen af radarvarsler og jammer-teknologi til F-16 kampfly, C-130J transportfly og EH101 helikoptere. Din ekspertise vil også blive anvendt til at støtte sektionens forskelligartede opgaver efter behov.

Som en del af dit ansvarsområde vil du blive udfordret med en række spændende hovedopgaver, herunder:

• Analyse af elektroniske karakteristika for radarsystemer
• Test af software før frigivelse
• Programmering af radarvarsler og jammer
• Justering af software på baggrund af tilbagemelding fra de operative enheder

Afhængigt af dine kvalifikationer, skal du være forberedt på en grundig træningsperiode, herunder en omfattende sidemandsoplæring for at opnå selvstændig kompetence i din rolle. Dette er en investering, vi gør for at sikre, at du opnår succes og er rustet til at tackle de udfordringer, der venter dig.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en baggrund som elektronikfagtekniker eller datateknikker, alternativt kan du være erfaren elektriker. Du har erfaring med elektronik og kendskab til signalbehandling. Du er nysgerrig, evner at dykke ned i detaljerne trives med komplekse fagområder. Hvis du tillige har kendskab til databaser og dataadministration, vil det være en fordel.

Når det kommer til personlige færdigheder, er der visse nøglekvaliteter, der er afgørende:

• Faglig dygtighed: Vores arbejde har potentialet til at påvirke menneskeliv, så en høj faglig standard er afgørende for os.
• Samarbejde: Vores succes afhænger af et tæt samarbejde både internt og eksternt med samarbejdspartnere. Vi tror på, at teamwork er vejen frem.
• Ansvarsbevidsthed: Overholdelse af deadlines er af afgørende betydning for os, og derfor er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst og i stand til at træffe kompromisser efter behov.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Dette er et åbent stillingsopslag, hvorfor ansættelsessamtaler kan blive afholdt løbende. Stillingerne er ledige, så ansættelsen kan ske efter aftale.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende sektionschef for Elektronisk Krigsførelse og opdaterings center, Mission Support Squadron, kaptajn William Newstead på telefon 728 44844 eller på mail OSW-OME-004@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CLE@mil.dk.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 1. august 2023.
Samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen ønskes besat 1. september 2023 eller hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM OPERATIONS SUPPORT WING
Operations Support Wing (OSW) opstiller Flyvevåbnets (FLV) kapaciteter inden for Tactical Support, Air Base Support og Mission Support. Kapaciteterne indeholder bl.a. Air Mobile Protection and Recovery, Military Working Dog, Forward Aeromedical Evacuation, Joint Datalink Operations Centre, Flyvevåbnets Foto-tjeneste, Elektronisk Krigsførelses- og Opdateringscenter, DMI, Radiosonde og Bevogtningstjenesten. Endvidere forestår OSW uddannelser i form af FLV Basisuddannelse, missionsforberedende uddannelse samt enkelte operationsstøtteefteruddannelser. Derudover leverer OSW administrativ støtte til FLV myndigheder via Flyvevåbnets Administrative Fællesskab, mens OSW via Prinsens Musikkorps understøtter såvel traditionsplejen som den ceremonielle virksomhed i FLV. Endelig varetager chefen for OSW garnisonskommandantskabet for Flyvestation Karup og er i den forbindelse ansvarlig for bevogtning og sikring af flyvestationen i fred, krise og krig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej 30, Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=182553&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845373

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet