Assisterende sikkerhedsofficer i Military Security Element hos Air Control Wing

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være garant for at sikre Air Control Wing den nødvendige operationsfrihed inden for den militære sikkerhedstjeneste? Har du enestående samarbejdsevner, er verdensmester i at finde fælles løsninger og kan arbejde selvstændig? Så er du netop den kollega vi søger til en spændende stilling med stort ansvar.

Om os

Du bliver tilknyttet Air Control Wings militære sikkerhedsteam, Military Security Element, på Flyvestation Karup, der ud over militær sikkerhed også omfatter kommunikation, dokumenthåndtering og kryptoforvaltning. Sektionen støtter myndighedens parathed i forbindelse med indsættelse. Vi lægger derfor meget vægt på et godt indbyrdes samarbejde og fleksibilitet i opgaveløsningen.

Luftrummet over Danmark overvåges døgnet rundt - året rundt, og intet luftfartøj nærmer sig Danmark, uden at Air Control Wing opdager det. Air Control Wing er luftens grænsevagter, og vi er de første til at opdage og reagere på luftfartøjer, som kommer tæt på dansk luftrum, og som kræver indsættelse af afvisningsberedskabet.

Myndigheden er en skarp operativ enhed, der står for overvågningen og kontrollen med luftrummet. Den operative opgaveløsning er støttet af en dedikeret og stærk supportenhed og logistikenhed, hvor specialiserede teams løser opgaver med alt lige fra sikkerhed og militær træning til vedligeholdelse og optimering.

Du bliver en del af en mangfoldig familie bestående af passionerede kollegaer, der hver dag bidrager med engagement og et højt fagligt niveau. Vi har et stærkt kollegafællesskab, og vi tror på, at den enkelte kan gøre en stor forskel, men at vi ved fælles styrke kan nå endnu mere. Vi dyrker Forsvarets grundværdier: Troværdighed, åbenhed, tillid, selvstændighed og ansvarlighed, fordi vi ved at gode relationer skaber gode resultater. Vi tilbyder en hverdag med mulighed for fleksibilitet i forhold til balance mellem familieliv/private interesser. Men frem for alt tilbyder vi, en sektion med godt kollegaskab og sammenhold.


Om stillingen

Som assisterende sikkerhedsofficer i Military Security Element får du en nøglerolle når det gælder den militære sikkerhedstjeneste i Air Control Wing. Din fornemmeste opgiver bliver at styrke den militære sikkerhedstjeneste, herunder støtter og rådgiver ACW afdelinger på tværs af landet inden for den militære sikkerhed.

Du bliver en del af et fagligt stærkt element, der kan sparres med i opgaveløsningen og som sætter en ære i at levere professionelle løsninger med et højt serviceniveau til chefer og medarbejdere i Air Control Wing.

OPGAVER
• Bidrager til sagsbehandling af afgrænsede områder inden for militær sikkerhed, og sager vedrørende sikkerhedsgodkendelser.
• Rapporterer om brud på den militære sikkerhed og andre sikkerhedsmæssige hændelser
• Assistere med tilrettelæggelse og gennemførelse af ACW sikkerhedsuddannelser/sikkerhedsbriefinger for alt nyt personel
• Bistår med årlig mønstring af klassificerede dokumenter samt materiel.
• Bistår med og deltager i interne sikkerhedseftersyn.
• Bistår med kontrol af kontorsikkerhed, nøgleplan samt sikringsplan

Du vil få en afvekslende hverdag, med en stor grad af ansvar og selvstændighed. Du kommer til at arbejde i et spændene og dynamisk miljø sammen med dygtige og engagerede kollegaer på tværs af Air Control Wing og resten af Forsvaret. Du vil indgå i et element bestående af sagsbehandlere, kryptokustoder, sikkerhedsspecialister, samt et militært sikkerhedskontor. Desuden har vi fokus på kompetenceudvikling i forhold til de krævede opgaver og egne ønsker.


Om dig

Du har solide analytiske evner og er god til at finde løsninger i en omskiftelig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du er dedikeret, engageret og har ikke mindst et smil på læben og møder på arbejde med højt humør og et ønske om at gøre en forskel i dit arbejde og for dine kollegaer.

Du har baggrund fra Flyvevåbnet, Søværnet eller Hæren. Du er uddannet sergent eller er indstillet på at gennemføre uddannelsen, samt bedømt egnet hertil jf. Flyvevåbnets policy.

Det er en fordel hvis du erfaring med den militære sikkerhedstjeneste, men ikke et krav.

Følgende er dog et krav for ansættelse:
• Bestået Forsvarets Fysiske Basistest og helbreds-/tandgodkendt (egnet til udsendelse)
• Du skal kunne godkendes til hemmeligt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en kandidat fra konstabelgruppen som har et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre relevant uddannelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til sergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte koordinerende informationssikkerhedsofficer i Air Control Wing, Kaptajn Morten v. H. Stentebjerg på telefon 72 84 50 11.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail FPS-RJL@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 7. januar 2024 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen ønskes besat 1. februar 2024 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR CONTROL WING
Air Control Wing (ACW) er en geografisk spredt operativ myndighed i Flyvevåbnet med satellitenheder placeret rundt om i Danmark (Skagen, Skrydstrup, Kastrup og Bornholm) med hovedsæde på Flyvestation Karup.

Døgnet rundt, året rundt, overvåger, kontrollerer og indsætter vi fly til afvisning af krænkelser i dansk luftrum – samt bidrager til gennemførelse af luftoperationer i både nationalt og internationalt regi.

ACW har brug for glade medarbejdere og her vil du vil få en vigtig og særlig rolle til at gøre en forskel. Du skal, sammen med vores arbejdsmiljøkoordinator være en af ACW drivkræfter og talerør til at skabe et godt og endnu bedre arbejdsklima i ACW.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5962274

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet