Administrativ koordinator ved Flyvevåbnets Sergentskole og Flyvevåbnets Officersskole

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv som omdrejningspunktet for den daglige koordination af uddannelser ved Flyvevåbnets Sergentskole og Flyvevåbnets Officersskole?

Vil du være med til at drive uddannelsen af Flyvevåbnets kommende befalingsmænd og officerer og kan du se dig selv bidrage til udviklingen og driften af Flyvevåbnets officers- og
sergentuddannelser?

Hvis du har mod på, og lyst til, at tage en tørn for at få skabt et solidt fundament for Flyvevåbnet i fremtiden, skal du søge stillingen som koordinator ved Flyvevåbnets Sergentskole og Flyvevåbnets Officersskole, med arbejdssted på Flyvestation Karup.

Om os

Flyvevåbnets Sergentskole og Flyvevåbnets Officersskole har ansvaret for at gennemføre sergent- og officersuddannelserne i Flyvevåbnet, og vi stræber efter at levere en operativ effekt gennem uddannelser, der er tidssvarende og understøtter Flyvevåbnets behov.

Vi stræber efter at være moderne og tilpasningsparate uddannelsesinstitutioner, forankret i Flyvevåbnets traditioner og kulturer, hvilket sker i et tæt samarbejde med bl.a. Flyverkommandoen og sektioner/skoler inden for Forsvarsakademiet.

Flyvevåbnets Officersskole og Flyvevåbnets Sergentskole er to skoler i én myndighed, som organisatorisk er underlagt Forsvarsakademiet. Selvom vi geografisk er placeret både i Karup
(Flyvevåbnets Sergentskole) og på Svanemøllen (Flyvevåbnets Officersskole) løser vi opgaverne i fællesskab.

Om stillingen

Som koordinator vil du rent organisatorisk blive tilknyttet Uddannelsesstøtteelementet ved Flyvevåbnets Sergentskole, men din primære opgave vil være at levere koordinations- og
planlægningsmæssig støtte til den del af Uddannelsessektionen (FLOS), som er placeret sammen med Flyvevåbnets Sergentskole.

Du vil i samarbejde med holdofficererne have ansvaret for at koordinere og planlægge såvel officersbasisuddannelsen som løjtnantsuddannelserne i Flyvevåbnet.

Officersuddannelserne i Flyvevåbnet gennemføres i vid udstrækning ved Flyvevåbnets enheder og Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, hvilket betyder, at du som koordinator vil
være i løbende dialog med andre myndigheder omkring driften af de igangværende uddannelser, men også at du vil være ansvarlig for at indgå aftaler omkring de efterfølgende forløb.

Herudover vil du bidrage ad hoc til administrative opgaver til støtte for den daglige drift på skolerne, ligesom der også vil være mulighed for at bidrage til kvalitetssikringen af uddannelserne.

Om dig

Du er oversergent eller en erfaren sergent. Hvis du er erfaren sergent, vil du blive ansat på en uddannelsesaftale og gennemgå en målrettet kompetenceudvikling til oversergent med henblik på udnævnelse.

Det er vigtigt, at du har lyst til at medvirke til den fortsatte udvikling og gennemførelse af sergent- og officersuddannelserne i Flyvevåbnet. At du – sammen med uddannelsesstøtteelementet og Uddannelsessektionen ved Flyvevåbnets Officersskole, igennem dine evner inden for planlægning og koordination vil sikre de bedst mulige rammer for afviklingen af uddannelserne, og herigennem bidrage til at levere en operativ effekt i Flyvevåbnet.

Du behøver ikke at have erfaring fra det uddannelsesmæssige område. Det vil dog være en fordel, hvis du er god til at strukturere og koordinere arbejdsprocesser. Det forventes, at du i høj grad selv kan tilrettelægge din opgaveløsning, og at du udviser initiativ i forhold til koordination og formidling af information både internt som eksternt. Det vil være en fordel, hvis du har et bredt kendskab til Flyvevåbnets organisation og et godt netværk på tværs af Forsvarets myndigheder, da dette vil lette dit daglige arbejde.

Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling herunder anvendelsen af WorkZone, men hvis du ikke har det, kan vi tilbyde kompetenceudvikling inden for sagsbehandling, hvilket vil være med til at klargøre dig til efterfølgende stillinger på højere funktionsniveau. Såfremt du har ambitioner om at blive seniorsergent, vil der ligeledes ved skolen være mulighed for at udvikle dig akademisk, for eksempel gennem den Militære Akademiuddannelse (MAU).

Skolerne er organiseret på en måde der giver gode individuelle muligheder for en karrierevej, da der på befalingsmandssiden er stillinger fra
sergent til chefsergent, og på officerssiden fra premierløjtnant til oberst.

Som person er du samarbejdsorienteret, åben, empatisk, pragmatisk samt besidder en veludviklet situationsfornemmelse. Du har gode kommunikative evner, er rummelig og ser styrken i forskellighed.

Du kan se dig selv i et lille team, hvor det store fokus på elevernes udvikling ikke står i vejen for vores egen og vores fælles udvikling. Et team, hvor vi prioriterer at investere i hinandens kompetenceudvikling i en travl og varieret hverdag.

Vi sætter stor pris på de personlige relationer på skolen, hvorfor der nogle gange om året gennemføres seminarer med alle ansatte. Du skal derfor forvente 4-6 dages tjenesterejser
indenlands.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte holdofficer kaptajn Kent Abrahamsen Olesen på telefon 23 32 27 75. Du er også velkommen til at rette henvendelse til leder for Uddannelsesstøtteelementet ved Flyvevåbnets Sergentskole, seniorsergent René Tatarczuk (TAZ) på telefon 41 87 83 07.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Mads Nørgaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 77 eller mail FPS-MAN@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 13. oktober 2023 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er til besættelse 1. november 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.

FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.

FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912456

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet