Administrativ Koordinator ved Flyvevåbnets Sergentskole i Karup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv som omdrejningspunktet for den daglige koordination af uddannelser ved Flyvevåbnets Sergentskole og Flyvevåbnets Officersskole?

Vil du være med til at administrere uddannelsen af Flyvevåbnets kommende befalingsmænd og officerer, og kan du se dig selv bidrage til udviklingen og driften af Flyvevåbnets officers- og sergentuddannelser? Så er det måske dig vi søger



Om os

.Flyvevåbnets Sergentskole og Flyvevåbnets Officersskole har ansvaret for at gennemføre sergent- og officersuddannelserne i Flyvevåbnet, og vi stræber efter at levere et afgørende bidrag gennem uddannelser, der er tidssvarende og understøtter Flyvevåbnets behov.

Vi stræber efter at være moderne og tilpasningsparate uddannelsesinstitutioner, forankret i Flyvevåbnets traditioner og kulturer, hvilket sker i et tæt samarbejde med bl.a. Flyverkommandoen og sektioner/skoler inden for Forsvarsakademiet.

Flyvevåbnets Officersskole og Flyvevåbnets Sergentskole er to skoler i én myndighed, som organisatorisk er underlagt Forsvarsakademiet. Selvom vi geografisk er placeret både i Karup (Flyvevåbnets Sergentskole) og på Svanemøllen (Flyvevåbnets Officersskole) løser vi opgaverne i fællesskab

Vi sætter stor pris på de personlige relationer på skolen, hvorfor der nogle gange om året gennemføres seminarer med alle ansatte. Du skal derfor forvente 4-6 dages tjenesterejser
indenlands.


Om stillingen

Som koordinator vil du rent organisatorisk blive tilknyttet Uddannelsesstøtteelementet ved Flyvevåbnets Sergentskole, men din primære opgave vil være at levere koordinations- og
planlægningsmæssig støtte til den del af Uddannelsessektionen for Flyvevåbnets Officersskole, som er placeret sammen med Flyvevåbnets Sergentskole.

Du vil i samarbejde med holdofficererne have ansvaret for at koordinere og planlægge såvel officersbasisuddannelsen som løjtnantsuddannelserne i Flyvevåbnet.

Officersuddannelserne i Flyvevåbnet gennemføres i vid udstrækning ved Flyvevåbnets enheder og Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste. Det betyder, at du som koordinator vil være i løbende dialog med andre myndigheder omkring driften af de igangværende uddannelser. Du vil også være ansvarlig for at indgå aftaler med Flyvevåbnets enheder omkring de efterfølgende forløb, for eksempel når eleverne skal ud i praktik.

Herudover vil du bidrage til ad hoc administrative opgaver til støtte for den daglige drift på skolerne, ligesom der også vil være mulighed for at bidrage til kvalitetssikringen af uddannelserne.


Om dig

Det er en fordel hvis du har en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, og meget gerne med erfaring fra Forsvaret eller anden offentlig arbejdsplads.

Et bredt kendskab til Flyvevåbnets organisation og et godt netværk på tværs af Forsvarets myndigheder er også en fordel, da dette vil lette dit daglige arbejde.

Det er en fordel hvis du har erfaring med Workzone

Det er vigtigt, at du er interesseret i at medvirke til den fortsatte udvikling og gennemførelse af sergent- og officersuddannelserne i Flyvevåbnet. At du, sammen med uddannelsesstøtteelementet og uddannelsessektionen ved Flyvevåbnets Officersskole, gennem dine evner inden for planlægning og koordination, vil medvirke til at sikre de bedst mulige rammer for afviklingen af uddannelserne.

Du behøver ikke at have erfaring fra det uddannelsesmæssige område.

Som person er du samarbejdsorienteret, åben, empatisk, pragmatisk samt besidder en veludviklet situationsfornemmelse. Du har gode kommunikative evner, er rummelig og ser
styrken i forskellighed.

Du kan se dig selv i et lille team, hvor det store fokus på at elevernes udvikling ikke står i vejen for vores egen og vores fælles udvikling. Et team, hvor vi prioriterer at investere i hinandens kompetenceudvikling i en travl og varieret hverdag.


Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for
Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende
fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.


KONTAKT OG ANSØGNING
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte holdofficer, KN Kent Abrahamsen Olesen, på mobil 2332 2775. Du er også velkommen til at rette henvendelse til leder for Uddannelsesstøtteelementet ved Flyvevåbnets Sergentskole, SSG René Tatarczuk (TAZ) på mobil 4187 8307

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anette Sveidahl på telefon 7281 9125 eller mail: FPS-ACS@MIL.DK.

Ansøgningsfristen er den 27. november 2023. Samtaler forventes afholdt løbende.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Stillingen er også opslået som M200 i militæret

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Karup, Herningvej , Kølvrå, 7470 Karup J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941419

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet